Hoe gaat het met je ‘zeeklooster’?

Deze vraag wordt me bijna wekelijks gesteld… “Nou, de bouw is nog niet begonnen”, antwoord ik dan veelal. Het gesprek gaat daarna veelal over de vraag wat ik nou eigenlijk bedoel met ‘zeeklooster’. Terecht uiteraard, want ik heb er eigenlijk nog niks over verteld. Vanaf vandaag zal ik belangstellenden regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen betreffende het ‘zeeklooster’. Reacties zijn van harte welkom via g.idema@intermonde.nl.

Hoe het begon
In september plaatste ik een berichtje op facebook met deze tekst:
‘Al jaren heb ik een droom: een ‘zeeklooster’ beginnen: een plek vlakbij zee waar stilte, verdieping, etc. centraal staan. Misschien binnenkort werkelijkheid?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *